___.                         __            
\_ |_________   ____ _____  |  | __________
 | __ \_  __ \_/ __ \\__  \ |  |/ /\___   /
  | \_\ \  | \/\  ___/ / __ \|    <  /    / 
   |___  /__|    \___  >____  /__|_ \/_____ \
        \/            \/     \/     \/      \/
	
It is currently Sat Dec 14, 2019 10:38 pm




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
 Worst case ever.. Look at my z3ta+ screenshot :'( 
Author Message
Newbie

Joined: Wed Apr 25, 2007 7:52 pm
Posts: 9
Post Worst case ever.. Look at my z3ta+ screenshot :'(
about 5 minutes ago, i wanted to work on one of my FL projects but found some good (i think) z3ta+ presets on a website and added them to the presets folder. (There are 2 folders of presets in z3ta+: Factory presets and factory presets with someting written between records, i put them in 'factory presets').
Then i opened FL, wich always shows a blank project when starting up. I was too excited to try out the new presets, cuz the dude on that website said they were awesome for dubstep, so i quickly opened z3ta+ VSTi on that blank project (as you all can see). And suddenly, all of my presets are gone! gone.. Can anyone explain this shitty problem? Thanks.
http://www.box.net/shared/r9y9iq8kc3


Mon Jul 02, 2007 8:40 pm
Profile
StarDust Kru
User avatar

Joined: Sat Mar 15, 2003 12:55 pm
Posts: 3088
Post 
auch :P


Mon Jul 02, 2007 9:13 pm
Profile
flesh is the fever of lol
User avatar

Joined: Tue Aug 05, 2003 8:12 pm
Posts: 2130
Location: Eernegem
Post 
Maybe you overwrote the presets folder dunno. Re-installing will do the trick i guess.

_________________
Myspace:
http://www.myspace.com/marcasdnb

"I create moods, not melodies."


Mon Jul 02, 2007 9:19 pm
Profile WWW
Senior
User avatar

Joined: Tue Sep 26, 2006 2:30 pm
Posts: 576
Post 
don't trust ppl on internet , check twice what you're installing , all should be safe .. and the most important part : NEVER PUT ANYTHING IN A FACTORY PRESET FOLDER UNLESS YOU REALLY KNOW WHAT YOU'RE DOING ...

i guess you have to reinstall or search the web for the factory presets ... check the extension of the presets and make a search in ur comp to watch if you have some self-preset somewhere with a wildcard in the search like this : *.presetextension .. :wink:

_________________
Image
RDS aka the Dead Kat - FUTURE SICKNESS RECORDS
**** TOO MANY PUPPIES ****


Mon Jul 02, 2007 11:38 pm
Profile
Newbie

Joined: Wed Apr 25, 2007 7:52 pm
Posts: 9
Post 
no probs, redownloaded the vsti. Just got a bit in panic because most of my projects have various z3ta + sounds..


Thu Jul 19, 2007 6:00 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.